Autodelen: een kleine inspanning, een grote besparing

Doe je veel met de fiets, bus of trein maar heb je soms een auto nodig om grote inkopen te doen? Om familie te bezoeken buiten de gemeente? Of wil je de aankoop van een tweede auto vermijden? Heb je al eens aan autodelen gedacht? Bijna 40.000 mensen in Vlaanderen gebruiken een deelwagen, zowel in steden als landelijke regio’s. Autodelen kan overal.

Deelwagen in Moerbeke

In Moerbeke kan je sinds een tijdje terecht in de Hospicestraat – op de parking van het Sociaal Huis (Hospicestraat 15b) – om een cambio-wagen op te halen. Dankzij het deelsysteem van cambio hoef je geen auto meer te hebben om er ééntje te gebruiken.

Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij dag en nacht auto’s klaar staan op een vaste standplaats voor iedereen die lid is van cambio. Een eigen auto kost geld, ook als hij stilstaat. Met cambio autodelen betaal je enkel voor je auto als je die nodig hebt. Rij je minder dan 11.000 km per jaar? Dan bespaar je al gauw honderden tot duizenden euro’s per jaar. Autodelen geeft niet alleen zuurstof aan je budget, maar ook aan je buurt. Elke cambio-wagen vervangt tot 14 particuliere auto’s. Daarnaast rij je in Moerbeke met een milieuvriendelijke elektrische deelauto, zonder uitstoot.

Je rijdt ook zonder zorgen: onderhoud, herstellingen, wasbeurten, keuring, verzekering …
Cambio autodelen verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt. Je kan makkelijk je cambio-kaart aanvragen, een wagen reserveren (via de cambioApp, de website of telefonisch), rijden en achteraf betalen.

Cambio autodelen, da’s een auto, waar en wanneer je wilt. Meer info op www.cambio.be