Digipunt zoekt Digihelden

Visual digihelden

Hou je ervan anderen te helpen met hun digitale vragen? Vind je het fijn je kennis te delen en rustig iets uit te leggen? Voel jij je redelijk vertrouwd met het gebruik van internet en smartphone?

Dan is vrijwilligen als digihelper helemaal iets voor jou!

Digipunten

In een digipunt kan elke inwoner terecht voor hulp en advies op alle digitale vragen. Een app installeren, zoals itsme of de app van je bank? Een account aanmaken? Een online reservatie of afspraak maken? Een e-mail versturen? Een foutmelding oplossen?

In elke gemeente van het Waasland is een digipunt gedurende één of meer dagdelen in de maand beschikbaar. In het digipunt staat een vrijwilliger of medewerker klaar om gratis hulp te bieden bij eenvoudige digitale vragen.

Digihelpers

Heb jij eenvoudige online toepassingen in de vingers? Samen een digitale vraag aanpakken boezemt jou geen schrik in? Wil jij graag helpen hoe zich veilig aan te melden op een website? Heb jij enige ervaring in het gebruik van apps op de smartphone?

Als digihelper krijg je heel afwisselende vragen en uitdagingen. Je werkt in een aangename omgeving en met een dankbaar publiek. Je krijgt ook ondersteuning in je vrijwillig engagement.

Je inzet vertaalt zich in enkele uren per maand. Wanneer precies, dat spreken we samen af.

Spreekt deze vraag je aan? Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met ons via weerbaardigitaal@interwaas.be of bel naar 03 500 47 61.