Gezocht: ondernemer die ruimte zoekt

Luchtfoto bedrijventerrein Sint-Niklaas - Heidebaan Noord

Ben jij als ondernemer in Moerbeke ook op zoek naar nieuwe of bijkomende ruimte voor je plannen? Je bent niet alleen. Door de nabijheid van 2 havens bestaat er in het Waasland een aanzienlijk grotere schaarste aan ruimte om te ondernemen dan in andere delen van Oost-Vlaanderen. De verhouding tussen vraag en aanbod zit niet goed. 

Vul de online bevraging in

Maar hoe groot is die vraag precies, zowel in aantal bedrijven als oppervlakte? Deze informatie ontbreekt momenteel. Interwaas wil graag in kaart brengen hoeveel oppervlakte (grond, gebouwen, units, enz.) er precies nodig is/zijn. Concreet cijfermateriaal zal helpen de problematiek gerichter aan te pakken en doeltreffende oplossingen te ontwikkelen.

Daarom vraagt Interwaas jou als (potentiële) ondernemer dit online formulier in te vullen. Ze willen benadrukken dat ze hierbij alle privacyregels respecteren. Alleen de aard en omvang van je behoefte worden in kaart gebracht. Dit onderzoek is zo opgezet dat eenzelfde aanvraag slechts één keer kan worden ingegeven, om dubbele aanvragen te vermijden.