Krijg steun voor jouw sociaal project

Affiche ter promotie van #EenhartvoorWaas

Heeft je wijk nood aan een groene ontmoetingsplek? Wil je vzw activiteiten organiseren om kwetsbare jongeren te ondersteunen? Droomt je sportvereniging van een G-sportwerking? Of heb je een ander idee waarmee je de wereld een beetje beter kan maken voor je streek en je streekgenoten? Blijf er niet mee zitten: pitch het voor 12 november bij #Een hart voor Waas en krijg een financieel duwtje in de rug.

 

Voor wie

Wie op een duurzame manier een maatschappelijke nood wil aanpakken in zijn buurt, stad of gemeente kan zich vanaf vandaag t.e.m. 12 november kandidaat stellen via streekfondsoostvlaanderen.be. Belangrijk is dat je lokaal project erop gericht is om mensen met elkaar en met de (leef)omgeving te verbinden, en dat je er als initiatiefnemer klaar voor bent om straks de handen uit de mouwen te steken om je concreet idee uit te voeren. Wil je jouw project nog even aftoetsen, mail naar info@streekfondsoostvlaanderen.be of schrijf je in voor het digitale infomoment op 16 september of 15 oktober.

Meer info

Streekfonds Oost-Vlaanderen opereert onder de vleugels van de Koning Boudewijnstichting en gelooft sterk in de kracht van lokale netwerken. Buurtbewoners kennen als geen ander de noden en opportuniteiten in hun streek. Daarom is de werking opgesplitst in vijf regio’s. Voor #Een hart voor Waas komen projecten in aanmerking in de volgende steden en gemeenten: Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht. Meer info of voorbeelden van projecten vind je op de website.