LEADER Waasland zoekt JOUW plattelandsproject

LEADER Waasland zoekt JOUW plattelandsproject

Werk jij voor een lokaal bestuur of organisatie of ben je een ondernemer of burger met een innovatief idee om het Wase platteland verder te ontwikkelen? Werk je hiervoor bovendien graag samen met andere partners? Dien dan voor 10 januari 2024 jullie projectidee in. 

Waarom subsidies aanvragen bij LEADER

  • Financiële ondersteuning: Je project krijgt tot 65% subsidie.
  • Advies en begeleiding op maat: Het LEADER-secretariaat en de Lokale Actiegroep (LAG) staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. We begeleiden je bij het verfijnen van je projectidee, het vinden van de juiste partners of de praktische indiening en verdere opvolging van het project. 


Kortom: Met LEADER-subsidies krijg je de middelen om je project te realiseren en een positieve impact te hebben op de landbouw, het landschap en/of de dorpen in het Waasland. 

Iets voor jou? Je vindt alle informatie en voorwaarden over de oproep 2023 op leaderoostvlaanderen.be. Heb je een idee dat je nu al wil aftoetsen? Neem vandaag nog contact op met jouw LEADER-coördinator via platteland@oost-vlaanderen.be.

 

Kick-off op 13 november

Schrijf je ook zeker in voor de kick-off LEADER Waasland op maandagavond 13 november, in Steendorp (Temse). Je ontdekt er alles over de oproep en wisselt er ideeën uit met mogelijke projectpartners. 

Inschrijven doe je op leaderoostvlaanderen.be