Maak kennis met Zonnestad

Installator van zonnepanelen wandelt naar een voordeur

Met zonnepanelen op jouw eigen dak zorg je voor je duurzame stroom en een lage elektriciteitsrekening. Hoe kies je echter de juiste zonne-installatie voor jouw dak, budget en energieverbruik? Al zeven jaar helpt energiecoöperatie Energent burgers bij de aankoop van zonnepanelen. In samenwerking met energiehuis Woonwijzer Waasland wil gemeente Moerbeke nu het project Zonnestad voorstellen.

Hoe het werkt

  • Na aanmelding krijg je meteen een gratis eerste simulatie op basis van jouw energieverbruik. voor jouw zonnepanelen via een berekeningsfiche op maat.
  • Daarna toetst Zonnestad in een persoonlijk gesprek je ideale installatie af aan je reële situatie. Je kan hierbij alle vragen stellen.
  • Zonnestad bezorgt je hierbij een berekeningsfiche op maat van jouw zonne-installatie.
  • Akkoord met de berekeningsfiche? Dan komt de partner-aannemer langs bij je thuis om een definitieve offerte opstellen.
  • Als je de offerte goedkeurt, zorgt de partner-aannemers voor plaatsing van je zonne-installatie en jij geniet onmiddellijk van goedkope zonnestroom.
  • Zonnestad volgt je hele traject op en blijft ook na plaatsing aanspreekpunt voor al je vragen.

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnestad staat garant voor zonnepanelen op je dak zonder zorgen. Bovendien heb je afhankelijk van je inkomen recht op een extra tegemoetkoming, dankzij VEKA en jouw energiehuis. Dit project is uniek, omdat het lokale aannemers én scherpe prijzen biedt aan de intussen meer dan 4000 Oost-Vlaamse huishoudens die eraan deelgenomen hebben.

Meer info of je rechtstreeks aanmelden kan op zonnestad.be.