Maand van de Markt in april

Markt Moerbeke

In april vieren zowat alle Vlaamse steden en gemeenten de Maand van de Markt: een maand lang worden de marktkramers feestelijk in de bloemetjes gezet, wordt het belang van de markt in de lokale economie benadrukt en met een spaaractie maken klanten kans op mooie prijzen.  

En ook Moerbeke viert mee tijdens de Maand van de Markt!

Gemeente Moerbeke voorziet 450 euro aan Moerbekebonnen voor de spaaractie. De marktkramers leggen daar zelf voor méér dan 300 euro aan prijzen bovenop. En dan is er ook nog de prijzenpot van Provincie Oost-Vlaanderen, met daarin: 4 vakantiecheques t.w.v. 250 euro voor een ‘Weekendje weg in Oost-Vlaanderen’, 4 waardebonnen t.w.v. 100 euro voor een etentje bij een ambassadeur Lekker Oost-Vlaams, 16 pakketten met Oost-Vlaamse streekproducten en Fair Trade producten. 

En dat is zeker niet alles.

Omdat de Maand van de Markt en de paasvakantie dit jaar volledig overlappen, organiseert gemeente Moerbeke ook een feestelijke ‘Dag van de Markt’. Op dinsdag 4 april krijgen bezoekers op de markt een gratis drankje, wordt de markt muzikaal opgeluisterd, krijgen klanten, naast hun invulkaart voor de spaaractie, bij een aankoop een cadeautje van de gemeente en voorziet de gemeente ook een attentie voor de topontwaarder van de Moerbekebon. En nog: wie met de fiets komt, kan zijn of haar fiets gratis laten labelen tegen diefstal!

Winnaars prijzenpot

De winnaars van de Moerbeekse prijzenpot zijn ondertussen getrokken. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht per post. 

Bedankt aan alle deelnemers!