mijnidm.be: het nieuwe webportaal van IDM

Visual webportaal idm

Hoeveel kilogram rest- en gft-afval heb je aangeboden, wat is jouw resterend gratis tegoed op het recyclagepark en hoeveel kost het ophalen van je grofvuil aan huis? Je komt het allemaal eenvoudig en snel te weten op mijnidm.be, het nieuwe webportaal van IDM. Je krijgt niet alleen inzicht in je persoonlijk afvalverbruik en de kosten die daaraan verbonden zijn. Met de afvalbarometer kan je jezelf ook vergelijken met gelijkaardige gezinnen. Scoor je beter? Dan ben je goed bezig. Scoor je minder? Steek een tandje bij. 

Had je al een account bij IDM? Dat vervalt!

Had je al een account voor het e-loket en/of het recyclagepark? Dan is dit niet langer bruikbaar. Maar … niet getreurd. Een nieuw account aanmaken, gaat snel en biedt je vele voordelen. Voortaan moet je maar 1 keer inloggen, om gebruik te kunnen maken van al onze diensten. Zowel het e-loket en het reservatiesysteem voor de recyclageparken bereik je voortaan ook via mijnidm.be.

Maak snel een account aan!

Had je nog geen account bij IDM?

Registreer je dan vandaag nog. In beide gevallen maak je kans op een cadeaubon van je gemeente. Lukt het niet om een account aan te maken? Vraag dan hulp aan de Groene Lijn (0800 166 36).