Moerbekebon

Meer dan 9180 cadeaus in één bon!

Met eerst de coronacrisis, dan de Oekraïnecrisis en ook nog de inflatie zijn het geen gemakkelijke tijden voor onze lokale ondernemers. Gemeente Moerbeke en de Ondernemersraad hebben daarom de handen in mekaar geslagen. Met onze eigen Moerbekebon geven we de Moerbeekse economie een stevig duwtje in de rug.

Op zoek naar een cadeau voor een verjaardagsfeestje, een jubileum, moederdag, of gewoon zomaar? Sinds kort kan je de Moerbekebon kopen, 24/7 via de webshop, of tijdens de openingsuren via één van de fysieke verkooppunten in de gemeente. Hiermee kan je in heel wat zaken in Moerbeke betalen. Het ideale geschenk dus!

Koop hier een Moerbekebon.

Waarom de Moerbekebon?

Het mooie succes van de Feestbon van Moerbeke Feest leerde dat een gemeentelijke geschenkbon een zeer mooie injectie kan zijn voor onze lokale ondernemers. Met de Moerbekebon breidden we het aanbod dan ook uit: vandaag kunnen alle Moerbeekse ondernemers deelnemen aan de Moerbekebon, zodat we samen onze Moerbeekse economie laten draaien. 

En de Feestbon dan?

Die versterken we! Je kan de Feestbon nu op dezelfde manier aankopen én gebruiken als de nieuwe Moerbekebon! De vernieuwde Feestbon geniet dus mee van alle digitale voordelen!

Voordelen voor de Moerbekenaars?

  • Nooit meer moeite om een cadeau te vinden! 
  • Je kan je bon 24/7 aankopen. Nog snel een cadeautje nodig op vrijdagavond voor je naar een feestje vertrekt? Geen probleem, dat koop je gewoon online!
  • Je kiest de waarde van je bon zelf: € 10,00, € 25,00 of € 50,00.
  • Maar je kan de bon in meerdere winkelbeurten bij verschillende winkels opgebruiken!
  • Je kiest zelf ofwel voor de digitale versie op je smartphone, een afgedrukt exemplaar van deze digitale versie of een fysieke bon die je in één van de fysieke verkooppunten gaat afhalen – keuze te over!
  • Het ontwaarden bij je favoriete handelszaak werkt eenvoudig en snel dankzij de QR-code.
  • Je vindt steeds een handig overzicht van de deelnemende handelszaken op de webshop.

Moerbekebon en Feestbon kopen?

Als je de cadeaubon aankoopt via de webshop, zal je deze meteen digitaal in je inbox ontvangen. Je kan hem dan gewoon thuis afdrukken (A4) en zelf in jouw verpakking steken. Of je laat hem opsturen naar je thuisadres. Wie een bon koopt in een fysiek verkooppunt, krijgt deze mee in een mooi ontwerp van de gemeente. Wie wil, koopt er een mooie cadeauverpakking bij voor € 1,00!

Fysieke verkooppunten

De Moerbekebon en Feestbon zijn ook fysiek te koop:

Waar kan ik de bon gebruiken?

Een mooi overzicht van de deelnemende ondernemers vind je hier

Hoe weet ik hoeveel waarde er nog op mijn cadeaubon staat?

Heel eenvoudig. Vul de code hier in. Je ziet meteen hoeveel er nog op staat. Ook de deelnemende handelszaken kunnen je zeggen hoeveel waarde nog op je bon staat.

Wil je als handelaar deelnemen?

Vandaag is voor meer dan € 3.000 aan Moerbekebonnen in omloop! Meer dan 25 ondernemers sprongen al mee op de kar. Doe jij ook mee?  Klik dan hier om je zaak te registreren. De registratie en deelname is volledig gratis. 

De Moerbekebon werd ontwikkeld in samenwerking met de Moerbeekse Ondernemersraad en Moerbeke Feest en met de financiële steun van Provincie Oost-Vlaanderen.

Partners Moerbekebon