Nieuwe groepsaankoop groene stroom en gas

Visual groepsaankoop groene stroom en gas POV

De groepsaankoop groene stroom en gas is terug! Met de groepsaankoop zorgt de Provincie Oost-Vlaanderen voor een voordelig energiecontract met 100% Belgische groene stroom en gas. Hoe meer mensen deelnemen aan de groepsaankoop, hoe voordeliger de prijs zal zijn. Doe je mee? Tot en met 7 mei 2024 kan je opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop.

Groepsaankoop groene stroom en gas

Wil je inschrijven of wens je meer informatie? Surf naar oost-vlaanderen.be/groenestroom of bel naar 0800 580 80 (maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u00). Hou je jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand bij inschrijving.

Persoonlijk voorstel om te besparen

Op 8 mei 2024 organiseert Provincie Oost-Vlaanderen een veiling waarop energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een zo voordelig mogelijk 1-jarig contract voor 100 % Belgische groene stroom en/of gas. Op 24 mei 2024 krijg jij van hen dan een persoonlijk voorstel met het aanbod van de winnende leverancier. Zo zie je meteen hoeveel je kan besparen.

Aanvaard je het aanbod? Dan zorgt Provincie Oost-Vlaanderen voor een vlotte overstap. Jij hoeft hier zelf niets voor te doen!

Stapte je eerder al over naar een voordelig contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan andere prijzen. Weet dat je op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract kan veranderen.