Moerbeke verloot meer dan 50 prijzen voor de ‘Maand van de Markt’

Dinsdagmarkt Moerbeke

In april stonden de wekelijkse markt van Moerbeke en haar marktkramers een volledige maand centraal. Tijdens deze ‘Maand van de Markt’ maakten de marktbezoekers van Moerbeke kans op één van de 58 lokale prijzen. Elke aankoop gaf recht op een invulkaart, die verzameld werden in een wedstrijdurne. 

Moerbeekse prijzenpot

De laatste marktdag van april is ondertussen achter de rug. Een onschuldige hand, van één van de leden van het college van burgemeester en schepenen, trekt op maandag 2 mei de winnaars van de Moerbeekse prijzenpot. De lokale marktkramers hebben zelf heel wat mooie prijzen geschonken, waarvoor dank! Lokaal bestuur Moerbeke heeft de prijzenpot aangevuld met Moerbekebonnen. Om de lokale economie een boost te geven schenkt het bestuur van Moerbeke maar liefst 450 euro aan Moerbekebonnen. Er worden vier Moerbekebonnen van 50 euro en tien van 25 euro weggegeven. Met deze lokale geschenkbon worden de financiële middelen rechtstreeks in onze lokale economie gepompt.

Winnaars

De winnaars worden in de week van 2 mei persoonlijk op de hoogte gebracht om hun prijs te komen ophalen in het gemeentehuis. Alvast proficiat aan alle winnaars!

Moerbekebon

De Moerbekebon werd in het voorjaar gelanceerd. Deze is te koop via moerbeke.be/moerbekebon of in één van de fysieke verkooppunten. Lokale ondernemers die de Moerbekebon graag ontvangen in hun zaak, kunnen nog steeds inschrijven via moerbeke.be/moerbekebon

Steun onze handelaars en koop lokaal!