Online registratieplatform i-School wordt i-Active

Logo i-Active

Het online registratieplatform i-School is van naam veranderd. Het platform heet voortaan i-Active. De werking en de manier van inschrijven blijven hetzelfde, maar online surf je voortaan naar i-Active in plaats van i-School.

Online surfen

Inloggen doe je voortaan via i-active.be/login. Registreren (en inloggen) doe je via moerbeke.i-active.be. Je login en wachtwoord blijven hetzelfde.

Maak je gebruik van het platform voor de buitenschoolse kinderopvang, kampen, sportlessenreeksen of speelpleinwerking De Suikerspin? Pas dan eventuele bladwijzers in je browser aan naar de nieuwe links.

De oude links blijven voorlopig nog actief en verwijzen door naar de nieuwe links. Het is echter belangrijk om de nieuwe links te beginnen gebruiken, want de oude links zullen in de nabije toekomst gedeactiveerd worden.

Mailing

Ook e-mails vanuit het systeem worden voortaan vanuit i-Active verstuurd in plaats van i-School. Tip: markeer het e-mailadres noreply@mailing.i-active.be  als ‘veilig’ zodat toekomstige mails niet bij de spam terechtkomen.

Vragen of problemen

Mochten jullie problemen ondervinden, geef dan gerust een seintje via alleskids@moerbeke.be