Op zoek naar opvang voor je baby of peuter? Moerbeke maakt de switch naar opvang.vlaanderen!

Visual opvang.vlaanderen Moerbeke

Een opvangplaats vinden voor jouw kind is niet altijd eenvoudig. De plaatsen zijn beperkt en je kan niet vroeg genoeg starten met de zoektocht. Daarnaast hebben ouders vaak heel wat vragen en heeft elke opvangdienst een eigen inschrijvingsprocedure waardoor het voor ouders niet altijd evident is om de weg naar opvang te vinden.

Voortaan zoek je opvang via opvang.vlaanderen

Daarom vind je vanaf 16 april alle info terug op opvang.vlaanderen/moerbeke én stel je er meteen ook je opvangvraag voor kinderopvang in onze gemeente. Zo heb je een duidelijker overzicht van het aanbod, behandelen opvanglocaties de opvangvragen sneller én krijgt het beleid een beter beeld over eventuele opvangtekorten.

Belangrijk! Dit Loket lost een eventueel tekort aan opvangplaatsen jammer genoeg niet op. Het is een tool om ouders sneller de weg te wijzen naar beschikbare plaatsen en de noden in kaart te brengen.

Meer info

Ook in Lokeren (en andere steden en gemeenten die samenwerken met Opvang Vlaanderen) kan je via dit platform op zoek gaan naar opvang. Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je registratie? De Startergids helpt je op weg via opvang.vlaanderen/startersgids of contacteer het Sociaal Huis op 09 346 81 61.