Zoek jij de Schat van Vlieg in Moerbeke?

Zoek hier een schat van vlieg en ontdek of jij ruikt wat ik ruik.

Ben jij een echte speurneus? Kom dan vanaf 11 juli de Schat van Vlieg in Moerbeke zoeken! Dit jaar staat alles in het teken van ruiken.

Heb jij een goede neus? Kunnen vogels goed ruiken? En wie heeft de beste neus van alle vleesetende dinosauriërs? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens deze avontuurlijke speurtocht naar de Schat van Vlieg in Moerbeke!

Vind je de schatkist?

Tijdens de schattenzoektocht voor gezinnen komen jonge speurders aan de hand van vragen te weten waar de schatkist is verstopt! Vind je de schatkist? Dan krijg je een stickervel met een code waarmee je kans maakt op een origineel gezinsweekendje in Ieper! De eerste 70 deelnemers zullen bovendien nog een leuk thematisch gadget aantreffen in de schatkist! Veel plezzzzzzzzier!

Praktische info

Voor wie? Voor jonge gezinnen met kinderen

Waar? De zoektocht (5 km) start aan de bibliotheek van Moerbeke (Statiestraat 4). Vergeet je opdrachtenboekje met schatkaart niet af te halen in de bib, het gemeentehuis of het sociaal huis.

Wanneer? Van 11 juli t.e.m. 31 augustus

OPGELET: Wil je starten aan de zoektocht en zijn de gemeentelijke diensten gesloten? Niet getreurd, je kan het Opdrachtenboekje Schatten van Vlieg vooraf zelf afprinten.