Speeltuin Vlinderdreef

Speelt jouw kind ook graag buiten? In de speeltuin Vlinderdreef kunnen kinderen komen klimmen en klauteren en in veilige omgeving.

Tijdens het weekend is de speeltuin vrij toegankelijk voor publiek en komt de dagverantwoordelijke af en toe langs om een oogje in het zeil te houden.

Openingsuren

De speeltuin is open op zaterdag en zondag van 10u00 tot 18u00. Bekijk de Jaarkalender speeltuin De Vlinderdreef 202voor een overzicht van sluitingsdagen en extra openingsdagen.

De speeltuin is gesloten tijdens:

 Wintermaanden: 25 november tot 1 maart

 Zomermaanden: tijdens de speelpleinperiode

Toezicht

Wat doet de dagverantwoordelijke?

De dagverantwoordelijke opent en sluit de speeltuin en komt enkele keren per dag controleren of alles ordelijk, rustig en netjes blijft.

De dagverantwoordelijke is niet verantwoordelijk voor:

 EHBO

 Permanent toezicht

 Dringende problemen of vandalisme
Verwittig de permanentiedienst van de gemeente of de hulpdiensten

WIe is de dagverantwoordelijke?

Je kan altijd contact opnemen met de dagverantwoordelijke bij problemen of schade. De contactgegevens van de toezichthouder van de dag hangen op in de speeltuin.

Je kan de toezichthouder herkennen aan zijn fluohesje.

Wil jij je inzetten als dagverantwoordelijke? Schrijf je in als vrijwilliger!

Problemen of schade?

Speeltoestel kapot, zwerfvuil of andere incidenten? Geef je opmerking door aan de dagverantwoordelijke of vul het meldingsformulier in.

Speeltuinregels

Op de speeltuin gelden enkele regels om het voor iedereen leuk spelen te maken! Zowel ouders, kinderen als toezichthouders moeten zich aan deze regels houden:

 Geen honden

 Algemeen rookverbod

 Geen vuur

 Geen glas

 Toezicht van meerderjarige vereist

 Afval goed sorteren

 Skaten is niet toegelaten op de speeltuin om gevaarlijke situaties tussen jonge, spelende kinderen te vermijden. Skaten kan wel op het rond punt aan de Zwaaikom. 


Locatie

Openingsuren

Jeugddienst