Markten

Wekelijkse markt

De wekelijkse markt in Moerbeke vindt elke dinsdagvoormiddag plaats op het marktplein behalve bij de winter- en zomerjaarmarkt.

Jaarlijkse markten

Winterjaarmarkt Laatste maandag van februari
Koewachtjaarmarkt 1ste woensdag van april
Int. Meimarkt Koewacht

1ste zondag van mei

Zomerjaarmarkt Maandag voor St.-Jan-Baptist (24 juni)
Kruisstraatjaarmarkt 3de maandag van oktober
Avond- en ambachtenmarktVrijdag voor centerkermis 

Deelname avondmarkt

  • Om een standplaats te verkrijgen op de avondmarkt, moet je verplicht inschrijven via mail naar moerbekefeest@moerbeke.be. Dit geldt voor alle deelnemers.
  • Voor de niet-ambachten wordt een vergoeding gevraagd van € 30,00 als dekking voor de kosten van elektriciteit, Unisono (Sabam en billijke vergoeding) en het afvalbeheer (huur afvalcontainers bij IDM).
  • Alle voorwaarden staan vermeld op het formulier Voorwaarden voor deelname aan de avondmarkt.
  • De inschrijving moet vergezeld worden met het formulier Voorwaarden voor deelname aan de avondmarkt voorzien van datum en handtekening, of ten laatste overhandigd worden bij aanbieding op de dag zelf.
  • Zonder schriftelijke inschrijving via mail naar moerbekefeest@moerbeke.be, betaling en overeenkomst wordt er geen plaats toegekend.
  • De standhouders mogen op de avondmarkt geen wegwerpbekers gebruiken voor het aanbieden van ter plaatse te verbruiken dranken. Alleen glazen, glazen flessen of herbruikbare bekers mogen gebruikt worden.
 

Reglementen

Burgerzaken