Activiteiten en evenementen

Je kan het hele jaar lang deelnemen aan sportactiviteiten in Moerbeke. Bekijk de kalender om te zien wat er binnenkort te doen is in Moerbeke.

Moerbeke wandelt

Elk jaar op 11 november maken we een wandeling in het ochtendgloren om samen te genieten van de herfstkleuren. Je kan kiezen voor de korte wandelroute (4,5 km) of de lange wandelroute (8 km). Trek je wandelschoenen aan en wandel mee met je vrienden, familie of trouwe viervoeter!

Scholenveldloop

Ben jij de held van het raceveld of ren je graag de benen van je lijf? Elk jaar organiseren de scholen van Moerbeke en Wachtebeke een scholenveldloop voor kinderen van de 3de kleuterklas tot en met het 6de leerjaar. Wil je graag meedoen? Vraag meer info aan de juf of meester.

Big Battle

Is jouw vriendengroep expert in bierbakklimmen, zakkenlopen of gaaibollen? Doe mee aan de Big Battle en strijd tegen de andere teams om de Big Battle Trofee. De Big Battle vindt elk jaar plaats op de sportterreinen in Moerbeke, hou dus zeker de website in de gaten om je in te schrijven!

Avonturensportdag

Ben jij een avonturier? Speciaal voor jou organiseren we twee keer per jaar een avonturendag. In de zomer kan je mee naar de outdoor avonturendag voor activiteiten in de bossen en op de rotsen, zoals een hoogtouwenparcours. In de winter gaan we naar binnen voor andere avonturen, zoals indoor skiën en snowboarden. Wil je mee? Hou de UiT-kalender in de gaten!

Kamioenenviering

Jaarlijks organiseert de sportdienst in samenwerking met de werkgroep sport en vrije tijd een kampioenenviering om de sportkampioenen van het afgelopen jaar in de bloemetjes te zetten voor de geleverde sportieve prestaties.

 

Maand van de sportclub

Voetbal, zwemmen, yoga of dansen? Tijdens de maand van de sportclub kan je verschillende sporten proberen, voor je je inschrijft. De sportclubs in Moerbeke organiseren activiteiten en extra trainingen, zodat iedereen kan proeven van het sportaanbod.

Bekijk de deelnemende sportclubs van dit jaar.

Tarieven

Openingsuren

Sportdienst