Wij zoeken nieuwe medewerkers

Visual openstaande vacatures

Moerbeke is een karakteristieke, landelijke gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en telt ruim 6.500 inwoners. In Moerbeke is het aangenaam wonen, werken en genieten. Hier dragen de medewerkers van het lokaal bestuur dagelijks aan bij. Zin om hieraan mee te werken? Versterk ons team als sportconsulent of communicatiemedewerker!

Vacature sportconsulent (B1-B3)

Voor onze sportdienst zijn we op zoek naar een sportconsulent. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling (38 uren per week) tot en met eind december 2024. 

Als sportconsulent werk je actief mee aan de uitbouw van het sportbeleid binnen de gemeente. Het is je taak om de opgemaakte sportplanning en sportpromotie in de praktijk om te zetten en zo de burger tot meer sportbeoefening aan te zetten. Bovendien treed je op als accomodatiebeheerder in de nieuwe sporthal en werk je mee aan de optimale werking van de jeugd- en sportdienst.

Ontdek alle info rond de vacature hier.

Vacature communicatiemedewerker (B1-B3)

Het bestuur is op zoek naar een communicatiemedewerker. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling (38 uren per week) tot en met eind december 2024, ter vervanging van een collega met bevallingsverlof. Met opstart bij voorkeur vanaf begin mei, zodat de nodige overdracht kan gebeuren.

Als communicatiemedewerker zorg je voor correct informatiebeheer waarbij je optreedt als aanspreekpunt voor de interne en externe communicatie vanuit de gemeentelijke diensten. Jij bepaalt de juiste boodschap voor specifieke doelgroepen en je zorgt ervoor dat deze op effectieve wijze worden verspreid.

Ontdek alle info rond de vacature hier.