Wij zoeken nieuwe medewerkers

Visual openstaande vacature

Moerbeke is een karakteristieke, landelijke gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en telt ruim 6.500 inwoners. In Moerbeke is het aangenaam wonen, werken en genieten. Hier dragen de medewerkers van het lokaal bestuur dagelijks aan bij. Zin om hieraan mee te werken? Versterk ons team als begeleider in de kinderopvang of maatschappelijk medewerker!

Vacature begeleider kinderopvang (D1-D3)

Voor onze buitenschoolse kinderopvang “Alles kids” zijn we op zoek naar een enthousiaste begeleider die het team deeltijds komt versterken tot aan de fusie met stad Lokeren (tot eind december 2024).  Het gaat om een tewerkstelling van ten minste 13 uren en maximaal 19 uren per week (prestatiebreuk bespreekbaar). 

Je zet je elke dag in om een groep kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar de beste zorgen te geven voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag, tijdens de schoolvrije momenten en de schoolvakanties. 

Ontdek alle info rond de vacature hier.

Vacature maatschappelijk medewerker (B1-B3)

Het sociaal huis in Moerbeke is voor de periode van begin 2023 tot minstens begin september 2023 op zoek naar een maatschappelijk werker die het team van drie enthousiaste medewerkers voltijds komt versterken. Het gaat om een tijdelijke vervanging van een collega met bevallingsverlof.

Je draait mee in het beurtrolsysteem en staat mee in voor een kwaliteitsvolle, maatschappelijke dienstverlening aan de cliënten van het sociaal huis. Je biedt hulpverlening op maat, binnen de grenzen van een eerstelijnsdienst, teneinde de zelfredzaamheid van personen en gezinnen te verhogen. 

Ontdek alle info rond de vacature hier.