Wij zoeken nieuwe medewerkers

Visual openstaande vacature

Moerbeke is een karakteristieke, landelijke gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en telt ruim 6.500 inwoners. In Moerbeke is het aangenaam wonen, werken en genieten. Hier dragen de medewerkers van het lokaal bestuur dagelijks aan bij. Zin om hieraan mee te werken? Versterk ons team als bestuursmedewerker omgeving of maatschappelijk medewerker!

Vacature bestuursmedewerker omgeving (B1-B3)

De dienst Omgeving in Moerbeke is op zoek naar een bestuursmedewerker omgeving die de omgevingsambtenaar komt ondersteunen. Het gaat om een tijdelijke voltijdse aanstelling voor de periode van 1 jaar met reële kans op verlenging.

Als bestuursmedewerker omgeving heb je een uitdagend en gevarieerd takenpakket waarbij je onder directe leiding van de omgevingsambtenaar aan de slag gaat. Je ondersteunt de omgevingsambtenaar bij de dagelijkse werking van de dienst met betrekking tot het luik stedenbouw en ruimtelijke ordening, zowel op inhoudelijk als op administratief vlak. Je verzorgt een kwalitatieve dienstverlening naar de burgers van Moerbeke toe, zowel back- als frontoffice.

Ontdek alle info rond de vacature hier.

Vacature maatschappelijk medewerker (B1-B3)

Het sociaal huis in Moerbeke is voor de periode van begin 2023 tot minstens begin september 2023 op zoek naar een maatschappelijk werker die het team van drie enthousiaste medewerkers voltijds komt versterken. Het gaat om een tijdelijke vervanging van een collega met bevallingsverlof.

Je draait mee in het beurtrolsysteem en staat mee in voor een kwaliteitsvolle, maatschappelijke dienstverlening aan de cliënten van het sociaal huis. Je biedt hulpverlening op maat, binnen de grenzen van een eerstelijnsdienst, teneinde de zelfredzaamheid van personen en gezinnen te verhogen. 

Ontdek alle info rond de vacature hier.