Winnaars 'Moerbeke Zomert'

Campagnebeeld Moerbeke Zomert

De derde editie van de zoektocht van Moerbeke Zomert zit erop! Eerst en vooral bedankt aan alle deelnemers, handelaren, sponsors en medewerkers voor het welslagen van deze geslaagde editie en graag tot een volgende keer. Iedereen die het juiste antwoord instuurde ontvangt een prijs om in Moerbeke te spenderen. 

De oplossing van de wandelzoektocht

10 hotspots werden voorzien van een wandelroute waar je op zoek ging naar een woord. Met de letters uit de gele vakjes scrabbelde je VAPEURBRUG, een bekend monument in Moerbeke dat dateert uit het interbellum. De letters uit de blauwe vakjes gaven je ROGGEGOED, een begrip gekend in de volksmond van Moerbeke. De antwoorden van alle vragen ontdek je onderaan. 

66 personen of gezinnen kochten een boekje en er kwamen 31 antwoordformulieren binnen. 23 deelnemers vonden de juiste antwoorden op alle vragen, 8 deelnemers haalden 29/30! Maar, alle deelnemers vallen in de prijzen. Proficiat! 

Prijzenpot

Ook dit jaar viel er een mooie prijzenpot te verdelen. ‘t Polderhuis, Kelly’s Eet Ateljee, Smulderke, ‘t Frietpotje, Petit-Peu en café Benelux schonken heel wat mooie prijzen. Lokaal bestuur Moerbeke vulde de prijzenpot aan met Moerbekebonnen. 

De prijzen worden in de loop van volgende week opgestuurd naar de deelnemers.

Antwoorden vragen wandelzoektocht

Oplossing zoektocht Moerbeke Zomert pagina 1
Oplossing zoektocht Moerbeke Zomert pagina 2