Een zomer vol plezier voor kinderen

Twee jongens en drie meisjes met grime

Joepie, bijna zomervakantie! En daarom heeft gemeente Moerbeke ook dit jaar weer heel wat leuke activiteiten in petto voor kleuters, kinderen en tieners. Op het programma staan leuke kampen, speelpleinwerking De Suikerspin, buitenschoolse kinderopvang Alles Kids en toffe activiteiten voor één dag.

Zomeraanbod activiteiten

Ontdek het volledige aanbod voor de zomervakantie in de Zomerbrochure 2022. Binnenin vind je een handige kalender. Druk de kalender af en hang deze aan de koelkast, het prikbord, …

Let op, er sloop een fout in de opvangdagen bij BKO Alles Kids. Op maandag 11 juli (Feest van de Vlaamse Gemeenschap) en maandag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart) is er geen opvang bij BKO Alles Kids mogelijk. 

Start inschrijvingen

De inschrijvingen voor de zomeractiviteiten starten op verschillende momenten. We sommen de inschrijvingsdata nog even voor jullie op.

 

Zomerfolder beschikbaar in het Oekraïens

Onze jonge nieuwkomers uit Oekraïne moeten zonder enige drempel hun vrije tijd kunnen invullen zoals zij dat zelf willen. Vrije tijd is voor hen vaak een sterke hefboom voor sociale integratie: de jongeren ontdekken hun talenten, breiden hun sociaal netwerk uit en oefenen hun Nederlands. Daarom werd onze zomerfolder vertaald naar het Oekraïens en hopen wij hen op die manier zo goed mogelijk te informeren en te leiden naar een passend vrijetijdsaanbod.